Показване на 8 резултата

Tire & Rubber Cleaner

19.50лв.29.65лв.
Good Stuff Tire and Rubber Cleaner е концентриран препарат с инхибитори на корозията, предназначен за дълбоко почистване на гуми и други гумени елементи.
Опции

Traffic Film Remover

19.50лв.29.65лв.
Концентриран продукт за предизмиване, който с лекота отстранява общата пътна мръсотия, натрупана върху купето на автомобила по време на шофиране и подготвя автомобила за основното измиване.
Опции

Wheel Cleaner Acid 1L

29.90лв.
Good Stuff Wheel Cleaner Acid е концентриран продукт с киселинно pH за бързо и лесно отстраняване на всякакъв вид замърсявания от алуминиеви джанти и спирачни апарати.
Купи

Sour Foam 1L

31.10лв.
Концентриран прапарат за предизмиване със силно почистващи свойства, но и щадящ покритията. Прави гъста и плътна пяна, която с лекота отмива мръсотията, а ароматът на Кока Кола, прави продукта приятен за работа.
Купи

Interior Detailer

27.50лв.35.50лв.
Good Stuff Interior Detailer е препарат, който в една стъпка почиства, освежава и защитава всички интериорни повърхности. Формулата му е напълно безопасна, а след третиране повърхностите са антистатични и предпазени от UV лъчи.
Опции

SiO2 Detailer

28.20лв.37.60лв.
Good Stuff SiO2 Detailer е базиран на основата на SiO2 (Силициев Диоксид) керамичен детайлинг спрей, с който ще придадете невероятен блясък, защита, дълбочина на лака, водоотблъскаване и ще подхраните нанесено керамично покритие, ако има такова.
Опции

Fabric Cleaner

15.99лв.53.50лв.
Good Stuff Fabric Cleaner е препарат за почистване на всякакви текстилни повърхности, включително и алкантара. Безопасен е заради неутралното си pH, миризмата на цитрус прави работата приятна.
Опции

Snow Foam Orange

16.63лв.79.90лв.
Икономичен препарат за предизмиване, правещ оранжева, гъста и силно почистваща пяна. Подготвя автомобила за основно измиване и пленява всички нас с мириса на цитрусови плодове.
Опции