Показване на 1–18 от 34 резултата

Interior Cleaner

13.50 лв.18.20 лв. с вкл. ДДС
Готов за употреба продукт за почистване на различни повърхности на интериора на автомобила, като пластмасa, винил, кожа или гума. Ефективен и напълно безопасен.
Опции

APC

19.90 лв.71.60 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff APC е концентриран, мултифункционален препарат за почистване с обновена формула и аромат на мъжки парфюм. Разреждане в съотношение от 1:4 до 1:50 в зависимост типа на третираната повърхност и замърсяването
Опции

Wheel Cleaner Acid

29.90 лв.74.90 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff Wheel Cleaner Acid е концентриран продукт с киселинно pH за бързо и лесно отстраняване на всякакъв вид замърсявания от алуминиеви джанти и спирачни апарати.
Опции

Tire & Rubber Cleaner

19.50 лв.29.65 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff Tire and Rubber Cleaner е концентриран препарат с инхибитори на корозията, предназначен за дълбоко почистване на гуми и други гумени елементи.
Опции

Traffic Film Remover

20.90 лв.31.80 лв. с вкл. ДДС
Концентриран продукт за предизмиване, който с лекота отстранява общата пътна мръсотия, натрупана върху купето на автомобила по време на шофиране и подготвя автомобила за основното измиване.
Опции

Sour Foam

31.10 лв.91.30 лв. с вкл. ДДС
Концентриран прапарат за предизмиване със силно почистващи свойства, но и щадящ покритията. Прави гъста и плътна пяна, която с лекота отмива мръсотията, а ароматът на Кока Кола, прави продукта приятен за работа.
Опции

Interior Detailer

27.50 лв.35.50 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff Interior Detailer е препарат, който в една стъпка почиства, освежава и защитава всички интериорни повърхности. Формулата му е напълно безопасна, а след третиране повърхностите са антистатични и предпазени от UV лъчи.
Опции

SiO2 Detailer

28.20 лв.37.60 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff SiO2 Detailer е базиран на основата на SiO2 (Силициев Диоксид) керамичен детайлинг спрей, с който ще придадете невероятен блясък, защита, дълбочина на лака, водоотблъскаване и ще подхраните нанесено керамично покритие, ако има такова.
Опции

Fabric Cleaner

15.99 лв.53.50 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff Fabric Cleaner е препарат за почистване на всякакви текстилни повърхности, включително и алкантара. Безопасен е заради неутралното си pH, миризмата на цитрус прави работата приятна.
Опции

Snow Foam Orange

16.63 лв.79.90 лв. с вкл. ДДС
Икономичен препарат за предизмиване, правещ оранжева, гъста и силно почистваща пяна. Подготвя автомобила за основно измиване и пленява всички нас с мириса на цитрусови плодове.
Опции

Show Wax 25ml

22.95 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff Show Wax е твърда вакса, специално създадена за защита на лаковата повърхност. Освен защита осигурява наситеност на цвета, дълбочина, блясък и водоотблъскване благодарение на формулата си с висококачествена естествена Карнауба. Издръжливостта е около 2 месеца.
Още

SIO2 Wax

32.40 лв.55.70 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff SIO2 Wax е твърда вакса на базара на SIO2 (Силициев Диоксид), която осигурява защита, силен блясък и водоотблъскване в рамките на 4 месеца след нанасянето. След третиране с ваксата автомобилът е лесен за измиване и се зацапва много по-трудно.
Опции

Microfiber Wash 1L

29.15 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff Microfiber Wash е специализиран продукт за изпиране на микрофибърни продукти като кърпи, апликатори, падове. Възстановява абсорбцията и мекотата, оставяйки приятна миризма.
Добавяне в количката

Sour Shampoo

19.95 лв.84.30 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff Sour Shampoo e силно измивен шампоан за основно измиване. Въпреки ефективността му, той е безопасен за нанесените покрития със своето 3.5 киселинно pH. Good Stuff Sour Shampoo прави много пяна и ухае прекрасно.
Опции

Show Wax 50ml + Wax Applicator

44.00 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff Show Wax е твърда вакса, специално създадена за защита на лаковата повърхност. Освен защита осигурява наситеност на цвета, дълбочина, блясък и водоотблъскване благодарение на форулата си с висококачествена естествена Карнауба. Издръжливостта е около 2 месеца. Съдържа апликатор в комплекта.
Още

Interior Cleaner Pomegranate

18.58 лв.86.10 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff Interior Cleaner Pomegranate е готов за употреба препарат, с който ще почистите в дълбочина, но и безопасно всяка една повърхност в интериора.
Опции

Interior Cleaner Raspberry

18.58 лв.86.10 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff Interior Cleaner Raspberry е готов за употреба препарат, с който ще почистите в дълбочина, но и безопасно всяка една повърхност в интериора.
Опции

Leather Milk

28.28 лв.43.10 лв. с вкл. ДДС
Good Stuff Leather Milk е продукт, който се използва за защита на кожените повърхности след почистването им. Осигурява естествено овлажняване и еластичност на кожата и я предпазва от напукване и износване. Не придава допълнителен блясък и омазняване.
Опции