Показване на 1–18 от 25 резултата

G-FINITY™ CNT GRAPHENE COATING

120.00лв.228.00лв.
FX Protect G-FINITY™ CNT GRAPHENE COATING е защитно покритие създадено на базата на Графен. Има високи нива на защита от механични наранявания, защита от UV лъчи, дълбок блясък и водоотблъскване. Може да се използва за третиране на лаковата повърхност на автомобила, джанти, небоядисани външни пластмаси, винилови повърхности, гумени повърхности, фарове и стопове, PPF (гланц/мат).
Опции

RELO-G™ GRAPHENE BOOSTER 150ml

59.00лв.
RELO-G™ GRAPHENE BOOSTER е суперхидрофобно защитно покритие на базата на Графен, което може да се използва върху съществуващи вече покрития или да бъде нанесено като самостоятелен продукт. Осигурява защита до 6 месеца, страхотен блясък и водоотблъскване.
Купи

Blue Sky 500GSM 40x40cm

13.60лв.
FX Protect BLUE SKY e мека, безшевна микрофибърна кърпа с размер 40×40см, гъстота 500gsm и страхотен небесно син цвят. Подходяща е за забърсване на пасти, вакси, керамични покрития и интериорна употреба.
Купи

Microfiber Sponge Applicator White

6.40лв.
Мек, малък, кръгъл микрофибърен апликатор с практичен и удобен джоб за пръсти. Перфектен за нанасяне на препарати за кожа, вакси, дресинг или керамични покрития
Купи

Ultra Glide Wash Mitt

29.00лв.
FXProtect ULTRA GLIDE WASH MITT е много мека и супер абсорбираща ръкавица за основно измиване, гарантираща безопасно третиране.
Купи

Leather Set

53.80лв.
Пълен комплект съдържащ всички необходими продукти, с който ще почистите и защитите всяка една кожена повърхност.
Купи

Mini Leather Brush

7.30лв.
Удобна четка с влакна от конски косъм и лакирана дървена дръжка за почистване на кожени повърхности като волан, скоростен лост и други специфични и трудно достъпни места.
Купи

Spectral Rain Coating Z-2

55.50лв.105.90лв.
FX Protect Spectral Rain Coating e бързо и лесно за нанасяне керамично покритие за стъкла, което осигурява силно водоотблъскване, гладкост на стъклото и кристална видимост. Трайност на покритието: 1г. или 35-40 000км Устойчивост на химикали: 12>pH>2 Разходна норма: 3-5мл/м2
Опции

Gravity Pre-Wash

15.30лв.75.50лв.
FX Protect Gravity Pre-Wash е много силен алкален препарат за предизмиване, който фантастично ще подготви вашия автомобил за основното измиване, разтваряйки и омекотявайки и най-упоритите замърсявания.
Опции

Arctic Ice Shampoo

18.55лв.79.50лв.
FX Protect Artic Ice Shampoo е pH неутрален шампоан за основно измиване създаден за употреба на превозни средства с положени защитни покрития или вакси, но може да бъде използван и за такива, които не са защитени. Перфектно разтваря мръсотията, прониква силно в замърсената повърхност, правейки обилна пяна.
Опции

Grassy Green 550GSM 40x40cm

14.60лв.
Висококачествена, безшевна микрофибърна кърпа с размер 40х40см. произведена от Корейски микрофибър в съотношение 70% Полиестер и 30% Полиамид предназначена основно за забърсване на вакси и покрития.
Купи

Silky Detailer

20.15лв.35.10лв.
Бърз детайлър спрей за лесна поддръжка, подобряване на блясъка и придаване на силно водоотблъскване на лаковата повърхност като може да се използва върху всички екстериорни елементи.
Опции

Leather Care

16.70лв.35.20лв.
FX Protect Leather Care е продукт за ревитализиране, омекотяване и защита на всички кожени повърхности. След третиране кожата е с меко кадифено усещане, сатенен изглед и устойчива на образуването на пукнатини.
Опции

Interior Detailer Pomegranate

18.70лв.69.90лв.
FX Protect Interior Detailer Pomegranate е мултифункционален препарат за третиране на всяка една повърхност в интериора, който не само почиства нежно, но и защитава избраната повърхност. Не оставя петна, лесен е за употреба и има свеж аромат на нар.
Опции

Medium Cut(One step) Compound

45.00лв.90.30лв.
FX Protect Medium Cut е полираща паста предназначена да премахне средни дефекти по лаковата повърхност и следи от шкурки еквивалентни на P2000. Пастата може да се използва едностъпково или като втора стъпка след FX Protect Heavy Cut. Премахва холограми и придава страхотен завършек. Ниско ниво на прах, без силикони и пълнители.
Опции

Heavy Cut Compound

35.70лв.90.60лв.
FX Protect Heavy Cut е полираща паста с най -висока степен на рязане, предназначена да премахне тежки дефекти по лаковата повърхност и следи от шкурки еквивалентни на P1200 и P1500. Ниско ниво на прах, без силикони и пълнители.
Опции

Fine Cut Compound

36.50лв.83.70лв.
FX Protect Fine Cut е полираща паста предназначена да осигури кристален блясък, гладкост и завършек на лаковата повърхност. Премахва леки дефекти от предишната стъпка и коригира холограми. Предназначена е за подготовка на повърхността преди полагане на вакси и покрития. Не съдържа силикони и пълнители.
Опции

Royal Coral Microfiber Towel 320GSM 40x40cm

9.30лв.
Изключително мека микрофибърна, безшевна кърпа с размер 40Х40см. с гъстота 320gsm и произведена от висококачествен микрофибър в съотношение 70/30 Полиестер/Полиамид. Благодарение на специалната структура, наречена „перлена тъкан“, кърпата е идеална за забърсване на вакси и покрития без да оставя замазвания и власинки. Също така е и идеална за интериорна употреба. Цветът също е страхотен - кралски корал.
Купи