Показване на 1–18 от 30 резултата

WHEELS & TIRE CLEANER

13.90лв.51.50лв.
Алкален продукт за измиване на джанти и гумени повърхности като гуми, семеринги и гумени стелки.
Опции

IRON

19.90лв.77.30лв.
Продукт от професионалната - Expert серия на Deturner, с който ще почистите в дълбочина и безопасно джантите и лаковата повърхност от металните частици, феродов прах и общо пътно замърсяване.
Опции

Leather QD

16.50лв.22.20лв.
Deturner Leather QD е лесен за употреба продукт в спрей вариант, който е предназначен за постоянна грижа за кожена тапицерия, почиствайки и подхранвайки я.
Опции

Leather Protector

19.90лв.25.65лв.
Deturner Leather Protector е продукт за подхранване и защита на всички кожени повърхности. След третиране омекотява и възвръща еластичността и свежестта на кожа, оставяйки матов визуален ефект.
Опции

Ceramic Shampoo

29.40лв.
Deturner Ceramic Shampoo е иновативен шампоан за основно измиване с добавени SiO2 частици, което го прави идеален за поддръжка на автомобили с вече нанесени защитни керамични покрития.
Опции

The Only Coating 50ml

60.80лв.
Висококачествено защитно покритие за лаковата повърхност, предназначено за любителска и професионална употреба. Придава изключително водоотблъскване, блясък и защита.
Купи

ShampoONLY

22.20лв.61.00лв.
Ph неутрален продукт, благодарение, на който с лекота ще измиете автомобила, съчетавайки предизмиване и основно измиване. Полимерите съдържащи се в него увеличават блясък и гарантират лесно и приятно подсушаване.
Опции

Interior QD

18.80лв.63.40лв.
Едностъпков продукт за почистване на леки замърсявания и придаване на завършен вид и матов ефект на всички повърхности в интериора.
Опции

Interior MATT

24.70лв.32.80лв.
Deturner Interior MATT е лесен за употреба продукт в спрей вариант, благодарение на които ще придадете завършен вид и осигурите защита на всяка една повърхност в интериора.
Опции

Leather Cleaner

89.20лв.
Безопасен и ефективен препарат за почистване на всякакъв тип кожени тапицерии и изделия от естествена и изкуствена кожа.
Опции

Leather SET

54.20лв.
Комплект за почистване на кожа. В него ще намерите почистващ продукт Deturner Leather Cleaner 250мл., четка за кожа, микрофибърна кърпа за забърсване на мръсотията, подхранващ продукт Deturner Leather Protector 250мл. и апликатор за нанасянето му.
Още

Interior SET

51.80лв.
Комплект за интериорна грижа. В него ще намерите почистващ продукт Deturner Ready Interior Cleaner 250мл., четка, микрофибърна кърпа за забърсване на мръсотията, дресинг за пластмаси Deturner Interior Dressing 250мл. и апликатор за нанасянето му.
Купи

Brush White 21mm

11.40лв.
Детайлинг четка с деликатни влакънца, предназначена за интериорна и екстериорна употреба. Висококачествените синтетични влакънца са с общ диаметър 21мм. и са устойчиви на агресивни химикали. Четката е със здрава и ергономична дръжка.
Купи

Hydro Glass Cleaner

11.80лв.50.50лв.
Deturner Hydro Glass Cleaner е препарат, който ефикасно и безопасно почиства всички видове стъклени повърхности, без да оставя замазвания. Подходящ е за интериорна и екстериорна употреба.
Опции

Ready Interior Cleaner

14.10лв.72.70лв.
Готов за употреба ефективен продукт за почистване на интериорни елементи като пластмаса, винил, тапицерия и дори кожа. Има антибактериални свойства, а неутралното му рН и липсата на вредни вещества го правят безопасен за всички повърхности.
Опции

Interior Dressing

24.64лв.
Deturner Interior Dressing подхранва всички повърхности в интериора на автомобила, като пластмаса, винил и гума. Осигурява сатенен финиш, антистатичен ефект, предпазва от UV лъчите и има приятен аромат.
Опции

Creamy Tire Dressing

29.34лв.
Deturner Creamy Tire Dressing е продукт тип дресинг предназначен за импрегниране и защита на гуми и външни пластмасови детайли. Формулата е на базата на SiO2, благодарение, на което продуктът е изключително издържлив.
Опции

Finish Quick Detailer 250ml

11.73лв.
Deturner Finish Quick Detailer e oсновният продукт за грижа за лаковата повърхност на вашия автомобил. Премахва леки следите от твърда вода, отпечатъци от пръсти и е идеален за хора, които искат да спестят време и да се насладят на силен блясък, водоотблъскване, мокър ефект и защита до следващото измиване.
Купи