Показване на 1–18 от 29 резултата

Gloss Finish Pad

13.60лв.23.80лв.
CarPro Gloss Pad е мек пад за финално полиране изработен от уникална японска полиуретанова пяна от отворен тип. Създава страхотен финиш и блясък.
Опции

Empty bottle 100ml

5.40лв.
CarPro Empty bottle е малка и удобна химически устойчива бутилка с икономичен пулверизатор.
Още

DabDab Ultra Soft MF Wash Mitt

33.40лв.
CarPro DabDab е най-новата и супер мека ръкавица за основно измиване, предназначена за безопасно и ефективно измиване на вашия автомобил
Купи

Wheel Mitt

28.30лв.
CarPro WheelsMitt е удобна двулицева ръкавица за почистване на джанти.
Купи

Glass Mitt

26.70лв.
CarPro GlassMitt е удобна ръкавица предназначена за почистване на стъклени повърхности бързо, лесно и без замазвания.
Купи

HydrO2 Foam

40.40лв.72.70лв.
CarPro Hydro foam е ефективен и безопасен препарат за предизмиване, който обаче е и на базата на SiO2 (Силициев Диоксид), благодарение на който лаковата повърхност получава гладък, водоотблъскващи супер лъскав слой, който издържа месеци.
Опции

Kneeling Pad CarPro

20.55лв.
Мека и удобна подложка, осигуряваща мекота, удобство и комфорт за коленете при работа.
Купи

Inner Quick Detailer

18.85лв.24.20лв.
CarPro Inner QD е бърз детайлинг спрей за интериорна употреба. Има почистващо, дезинфекциращо и антистатично действие
Опции

ReTyre – Tyre & Rubber Cleaner

21.55лв.26.95лв.
CarPro ReTyre бързо и лесно почиства в дълбочина гумите на вашия автомобил от общата пътна мръсотия и наслоени препарати за гума.
Опции

Measure Cup

25.60лв.
Мерителната чашка благодарение, на която лесно можете да разредите концентриран препарат в нужната пропорция.
Купи

Descale Acidic Shampoo

37.70лв.61.35лв.
Шампоан за предизмиване и основно измиване служещ за отстраняване на силни замърсявания и следи от варовик. Благодарение на почистването, което осигурява CarPro Descale лаковата повърхност става много по-гладка и водоотблъскваща заради премахването на замърсяванията.
Опции

XL Detailing Brush

32.30лв.
CarPro XL Detailing Brush е четка предназначена за третиране на по-големи детайли и повърхности. Найлоновите реснични с общ диаметър 38мм. са изключително издържливи на постоянна работа и химически устойчиви.
Купи

CQuartz Finest Reserve COLD 50ml KIT

CarPro CQUARTZ Finest Reserve е най-съвременното и водещо покритие, в гамата на марката, като е предназначено само за сертифицирани CarPro детайлъри. Специфичното за него е, че е предвидено за нанасяне в по-студена среда. CarPro детайлъри. Това е изключително сложна хибридна смес от инфузирани със SiO2 епоксидни наночастици, които осигуряват невероятната защита и блясък. След третиране автомобилът е изключително лъскав, защитен от препарати в диапазона 3~13pH и има ъгъл на водотблъскване 110°.
Само за сертифицирани детайлъри

CQuartz Professional 50ml

Премуим керамично покритие предназначено само за специализирани детайлъри. Формулата се базира на флуоровъглероден композит и SiO2 с модифицирани наночастици, за да осигури изключителна защита, дълбок блясък, дълготрайност и водоотблъскване.
Само за сертифицирани детайлъри

CQuartz Finest Reserve 50ml KIT

CarPro CQUARTZ Finest Reserve е най-съвременното и водещо покритие, в гамата на марката, като е предназначено само за сертифицирани CarPro детайлъри. CarPro детайлъри. Това е изключително сложна хибридна смес от инфузирани със SiO2 епоксидни наночастици, които осигуряват невероятната защита и блясък. След третиране автомобилът е изключително лъскав, защитен от препарати в диапазона 3~13pH и има ъгъл на водотблъскване 110°.
Само за сертифицирани детайлъри

BlackOUT 50ml

102.60лв.
CarPro CQUARTZ BlackOut е продукт, използващ сложна и иновативна формула, имаща за цел да направи продукта лидер в класа си. CQUARTZ BlackOut ще създаде невероятно издръжливо покритие и ще възстанови черния изглед на избелели пластмаси и гума като ще им предаде зашеметяващ сатенен изглед.
Купи

CQuartz Skin PPF-Vinyl Coating 50ml

161.50лв.
CarPro CQUARTZ Skin е защитно покритие разработено за приложение върху голямо разнообразие от защитни фолиа, винилови фолиа, както и меки и твърди пластмасови облицовки. Това високоспециализирано нано покритие придава завършен вид на повърхността заедно с невероятно водоотблъскване и издържливост години напред. Покритието се отличава с лесна работа и полагане в в широк температурен спектър.
Купи

InnerScrub MF Glove

26.90лв.
CarPro InnerScrub MF Glove е ръкавица предназначена за почистване на почти всички вътрешни повърхности с лекота. Изработена е от специална смес от Полиестер и Микрофибър за премахване на упорити петна от кожа, пластмаса, винил, текстил или гума.
Купи