Без категория

Цялостен детайлинг на BMW X6

Detailing Bulgaria подготви един проект, в който е вложено много желание и ресурс под всякаква форма. Имахме честта да получиме запитване от клиент с чисто ново BMW X6, което трябваше да бъде третирано с керамично покритие. За да може да сме на една вълна с Вас читателите искаме да обясним, че за да се нанесе каквото и да е покритие е необходимо автомобилът да бъде подготвен, тоест повърхността на лака да бъде изцяло гладка, с премахнати драскотини и несъвършенства.
Дори и нов този автомобил, изминал 1000км. беше получил своята порция увреждане от ужасните ни пътни условия и ниското ниво на автомовките. За тези буквално смешно малко километри вече имаше холограми, надрасквания от перата за подсушаване и оксидации от силно киселинни препарати. На нас се падаше тежката задата да докараме новичката X6-ца в отново съвършено състояние. Това важеше както за екстериора, така и за интериора. Клиентът искаше нанасяне на защитно покритие по коженият салон, пластмаси и текстилните участъци. Еее започнахме……, но преди това превърнахме детайлинг центъра в холивудска площадка.
Ангажирахме най-добрият снимачен екип, специализиран в заснемането на автомобилни клипове, както и професионален фотограф. Идеята беше да Ви представим по единствен и неповторим начин процесът на детайлинг и използваните техники и препарати.
Очаквайте публикуването на видеото навсякъде из нашите източници на реклама и информация. Освен интересно, полезно, ще бъде и вълнуващо за едни Вас, защото сме подготвили игра, чрез която можете да спечелите много награди.
Ние нямаме търпение, надяваме се и Вие.

One thought on “Цялостен детайлинг на BMW X6

  1. Цвети Георгиев каза:

    Чудесна работа!
    За постигането на такъв резултат, на точно такъв модел автомобил, каква е цената?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *