Без категория

Преобразяване на Audi A4 част 1

Преобразяването на това Audi A4 продължава с пълна сила.
Професионалното отношение към автомобила и качествените продукти дават един очаквано добър резултат, който се радваме, че ние от Detailing Bulgaria и партньорите ни от Always Dry and Kushev Brothers да предложим.

Виждате продуктите, които Detailing Bulgaria внася и дистрибутира в пълния им блясък.
Започва се с детайлно измиване като използваните препарати са шанпоанът за предизмиване на Valet Pro – Advanced neutral snow foam, шампоанът за основно измиване Concentrated Car Wash и след това следите от смола и асфалт са премахнати с Citrus tar and glue remover пак на Valet Pro.
Преди да се премине към полирането лакът трябваше да се почисти от вкопчените в него мръсотии. Най-добрия вариант за това е с клей бар ( глина ) и подходящ препарат.
Citrus Bling на Valet Pro и синият вариант на клей на същата фирма.

Автомобилът е изключително надран, с дълбоки драскотини, холограми и матирания. В такива ситуации детайлърът има нужда от сигурен партньор в лицето на полиращата паста и подложка. За тази цел са създадени по-абразивните пасти или по-накратко и поястнително казано, тези, в чиито имена срещаме думичките heavy, cut, correcting.
Използваните пасти са на Meguiar’s Professional Foam-Cut Compound 101 и Wolf’s Heavy Cut Polish.


Утре третирането на автомобила продължава и ще Ви запознаем отново с тънкостите на този занаят и правилните компоненти за употреба.
Надяваме се, че сме от полза с нашата активност и ако съдиме по поръчките Ви и високият ни рейтинг само в рамките на месец смятаме, че е така.
Detailing Bulgaria е Вашият сигурен партньор независимо дали сте детайлър, собственик на автомивка или просто любител.


Благодарим на Always Dry and Kushev Brothers за професионализмът, който проявяват.

 

 

One thought on “Преобразяване на Audi A4 част 1

  1. Petko Petkov каза:

    Chudesna rabota a za finalna pasta kakvo izpolzva malko poveche opisvaite molq vi

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *