Често задавани въпроси

Детайлинг България е най-големият онлайн магазин за детайлинг продукти и оборудване на територията на Балканския полуостров. Ексклузивни договори с водещи брандове в света на детайлинга гарантира на вас – нашите бъдещи и редовни клиенти закупуването на най-висок клас продукти, честни цени и постоянни наличности. Освен с над 2000 различни артикула разполагаме и със силно развита и клиентски насочена методология на работа. Поръчките се изпращат максимално бързо, а професионално подготвен екип е винаги на разположение за вашите въпроси и възникнали проблеми.

Най-лесно и бързо може да направите поръчка през онлайн магазина ни, но също може да я направите и свързвайки се с нас на предоставените телефони, имейл или месинджърите на Facebook и Instagram.

След доста време, опити и желание за работа с различни куриерски фирми за доставки в България работим с куриерска фирма Еконт Експрес, а за международни пратки с DPD.
Политика на фирмата е поръчките да се изпращат максимално бързо, като поръчка постъпила при нас до 16ч. се изпраща на същия ден, така че на следващия да е при Вас (зависи от схемата на разнос на куриерска фирма Еконт Експрес спрямо вашето населено място).
Поръчките постъпили в петък след 16ч., тези от събота, неделя се за изпращат заедно с тези от понеделник, тоест вторник ще са при Вас. При поръчки над 150лв. доставката е безплатна. Лично предаване не е възможно.

За да изберете правилният за Вас продукт е необходимо да прочетете описанието от нужния артикул или да се свържете с нас за консултация.

На повечето продукти срока на годност е 5 години при фабрична опаковка, температура между 10 и 30 градуса и непряка слънчева светлина.

За всеки получател е важно да отвори пратката си преди да се разпише, че я приема. Всяка една изпратена поръчка от екипа на Детайлинг България е застрахована и с “Опция преглед” и ако установите пред куриера, че пратката е увредена, то Вие можете да я върнете и не дължите нищо. След това трябва да ни информирате, за да можем да вземем нужните мерки и да Ви изпратим нова в най-кратки срокове.

За да поддържате правилно всяка една кожена повърхност тя трябва задължително първо да бъде почистена, а след това подхранена. Пропускайки една от двете стъпки би довело до преждевременно състаряване на повърхността и цялостен лош изглед.

Правилното измиване е ефективното, но и безопасното. За да бъдат възможни и двете е необходимо да загърбите продуктите тип „безконтактно“, които увреждат силно външните елементи на автомобила.

Правилното измиване се състои от 3 етапа:
-преизмиване със специализиран продукт
-основно измиване с кофа с грид гард и шампоан
-подсушаване със специализира за целта микрофибърна кърпа

След полиране лаковата повърхност е особено ранима и трябва да бъде задължително защитена.

Типовете защита според степента на устойчивост са 3:
-вакса
-сийлънт
-керамично покритие

Керамичните покрития са продукти на базата на Sio2 (Силициев Диоксид) или по-достъпно казано Кварц. Кварцът е изключително твърдо вещество, което говори и за качествата на покритието. След третирането на автомобила с керамично покритие той притежава страхотен блясък, водоотблъскване, защита от вредните атмосферни условия и леки драскотини.

Като начало е нужно да прецените дали ще се занимавате с интериорен детайлинг, екстериорен или и двете.
За стартиране на дейност, освен подходящо за целта помещение са ви нужни оборудване за правилно външно измиване – качествена водоструйка и всички други задължителни компоненти – предизмиващи продукти и такива за деконтаминация, кофа с грид гард, кърпи за подсушаване.
Необходими са поне 2 полиращи машини, като препоръчваме те да бъдат орбитални и да са малка (75мм.) и голяма (21мм.), отговарящите на тях падове и пасти. Пастите и падовете се различават по методология на работа и ефективност спрямо типоведете лакова повърхност, затова е необходимо да имате под ръка повече от една система за полиране. Качественото осветление също е неизменна част и препоръчваме то да бъде такова с промяна на цветовата температура. Микрофибърни кърпи, клей барове, обезмасляващи продукти, вакси, сийлънти, керамични покрития са неизменна част от процеса. За интериора – различни типове четки, почистващи, подхранващи и керамични продукти за кожа, почистващи и импрегниращи текстил, микрофибърни кърпи, дресинг продукти.
За повече информация се свържете с нас.

Детайлинг България работи на препоръчителни клиентски цени зададени ни от всеки производител, които са обвързани стриктно с договори. Отстъпки бихме могли да предложим на базата на единична поръчка над 1000лв или общ оборот на месечна база. За повече информация може да се обърнете към колегите ни на посочените телефони.