Новини

Цялостен детайлинг на Audi S6

Какво ни кара да усещаме привличане от даден автомобил? Техническите му данни, дизайнът, технологиите в него, външният вид…, а дали не е съвкупност от всичко….?

Специално ние от Detailing Bulgaria направихме този бранд на базата на свръх маниащината ни. За нас автомобилът винаги е бил култ и обект, който сме искали да получава максимални грижи. Тези грижи могат да се изразят в техническа поддръжка, но и в детайлинг в пълният смисъл на думата. Този месец повтаряме проектът от преди месеци, когато знаете Ви показахме видео как едно BMW X6 заблестя. Сега се връщаме много по-мотивирани, много по-фокусирани над нещата и обвързани с най-добрите детайлъри на България – …. !
Един гараж отново стана площадка на снимките на високобюджетен филм, един страхотен автомобил премина през пълна промяна, а ние се потрудихме здраво, за да може крайният резултат да Ви хареса.

Audi S6 2014г. седя от вън и чакаше своите “козметици”. Оборудвано с фабричен керамичен лак, който е доста твърд не беше поело истински от негативното влияние на ежедневната употреба, но пък беше свръх трудно за корекция. Благодарение на професионализма на 4-ма човека, за които полирането е буквално фетиш за 30-тина часа S6-ца получи на 100% коригиран лак и керамично покритие от най-висок клас. Звучи лесно, но не е, никой друг не би се справил толкова добре ! Бяха третирани джантите, стъклата, накрайниците на ауспуха, лайстните. Разбира се, нищо нямаше да стане по този страхотен начин без помощта на продуктите на Meguiar’s, падове за полиране Flexipads и керамичните покрития на Always Dry.

За сега ще възбудим любопитството Ви с този кратък трейлър, а до дни очаквайте няколко минутното видео с нотки на gang bang от 6-тима фетишисти и един расов автомобил.

 

Magic of Detailing Audi S6

Днес ще зарадваме нашите клиенти, почитатели и приятели с последния ни мащабен проект. Стараем се да се фокусираме върху наистина значими неща и да наблягаме на професионализма и истинското развитие на детайлинга. Разбира се, това не включва сайт пълен с полуголи жени, свалени като снимки от интернет, а наистина нещо, което ще докосне истинският автофен и перфекционист.

Ние от Detailing Bulgaria в сътрудничесто с Always Dry Bulgaria & Kushev Brothers – полиране и защита на автомобили създадохме този клип, стараейки се максимално да Ви покажем какво разбираме ние под пълно третиране на един автомобил.

Отново превърнахме един детайлинг център в снимачна площадка, показвайки пълният потенциал на продукти от марките Meguiar’s, Valet Pro, Flexipads, Good Stuff и страхотните керамичми покрития Always Dry.

Audi S6 на СПА процедури, само в нашето видео ! Приятно гледане.

www.detailingbg.com
https://facebook.com/alwaysdrybulgaria/

Posted by Detailing Bulgaria on Wednesday, November 1, 2017

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *