Новини

Уикенд на намаления с отстъпки до -30%

Ние от Detailing Bulgaria буквално ежеминутно се стараем да подобряваме начинът си на работа, да увеличаваме артикулите в сайта и всичко това да става на една нормална за потребителите цена.

Целта ни е наши продукти да стигнат до колкото се може повече хора, като оставайки доволни те, това ще ни създаде едно трайно партньорство във времето.

Идвайки денят на най-големите намаления в световен мащаб се радваме, че можем да си позволим да ви предоставим преференциални условия за пазаруване и то на продукти, които можете да намерите единствено и само при нас.

За втора поредна година Detailing Bulgaria ще ознаменува така нареченият „черен петък“ с наш си вариант, който е още по-добър защото няма да е само един ден, а цели три.

В рамките на 00:01ч. на 23.11 до 23:59ч. на 25.11 ще имате възможност да се насладите на „Уикенд на намаления“ и да се възползвате от отстъпки, обхващащи целия ни онлайн магазин – detailingbg.com

Намалението ще е за всички марки и всяка една ще е с различна отстъпка до -30%. Обещаното моментално изпращане от наша страна ще бъде спазено, независимо от натовареността.

Екипът на Detailing Bulgaria ви желае приятно пазаруване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *