Новини

Представяне Valet Pro част 1

Обещаваме и изпълняваме! 
Преди два дни писахме да очаквате презентация на продуктите на Valet Pro и ето, че сме готови. В продължение на няколко дни ще Ви презентираме един прекрасен ден който изживяхме използвайки продуктите на английската марка за детайлинг. Бяхме нетърпеливи да я подготвим и публикуваме, тъй като знаем, че Вие също нямате търпение да се запознаете с качествата на препаратите и да се насладите на резултатите.
Detailing Bulgaria като официален вносител на Valet Pro разполага с пълната гама от продуктите им. Бяхме непоколебими да използваме необходимото количество, за да ви предоставим едно ревю на няколко от най-добрите препарата в света.


За нас беше удоволствие да се докоснем до тези продукти и лично да тестваме, като почистихме детайлно две прекрасни возила. За целта използвахме препарат за премахване на насекоми Bug remover, препарат за джанти Dragon’s breath, шампоан за предизмиване с неутрално pH – pH Neutral Snow Foam, шампоан за основно измиване Concentrated Car Wash, възвръщащите черният цвят на лайстните и гумите – Black to the future и Classic Tyre Dressing.
Кемперът беше видимо мръсен и доста прашен, имаше следи от кал, също така стари и запечатани от слънцето полепнали насекоми по преднaта част, феродов прах по джантите и избелели от слънцето черни елементи.

Започнахме с Bug remover. Напръскахме обилно, изчакахме и отмихме. Насекомите буквално се изпариха и то без да повредят лаковото покритие. Чудесно, първият препарат е тестван и работи. Ред е на джантите. Разполагаме и с Dragon’s breath – препарат с неутрално pH, който втечнява феродовите отлагания и металните частици, отмива и мръсотията. Напръскахме и за секунди драконът прояви характера си, правейки джантите наситено лилави. Удоволствие беше да наблюдаваме как упоритите замърсявания се предават и се превръщат в течна, червено-виолетова течност. Изплакнахме ги и вече имахме чисти и лъскаво-блестящи джанти.


Очаквайте поредицата представяща продуктите на световно известната марка ValetPRO.

Екипът на Detailing Bulgaria Ви кани в онлайн магазинът си и специално в разделът на ValetPRO. Разгледайте продуктите, прочетете описанията за всеки един от тях и изберете най-доброто за себе си и автомобилът Ви.
Ако възникнат въпроси не се колебайте да се свържете с нас по най-удобният за Вас начин – Фейсбук, Viber, WhatsApp, email: office@detailingbg.com или просто ни позвънете на телефон 0894888840.

От екипа на Detailing Bulgaria

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *