Новини

Представяне на Meguiar’s

Компанията Meguair’s е основана през 1901г. от Франк Мегуайър в Америка.
Новатор и перфекционист Франк започва всичко с полиране на мебели, по-късно и на самолети. След появата на автомобила пред него се откриват нови възможности, защото автомобилите тогава били с дървена конструкция и покритие идентично на това, на мебелите.

Дълги години след това и с предаването на управлението от наследник на наследник, днес ние виждаме една компания, бранд, който е известен като най-добрият в света.

Продуктите на Meguiar’s се отличават освен с високо качество, но и с революционни технологии. Техен е патентът за технологията на разпадащите се абразиви. Това значи, че можете да използвате само една полираща паста и да постигнете резултати, за които бихте използвали 2, 3 или дори повече пасти от други производители. В процес на полирането абразивните частици постепенно се разграждат и накрая пастата става не агресивна, което е условието за чудесен финиш.

Прогресът при марката е постоянен и те са новаторите при създаване на нови препарати или усъвършенстване на текущите. Компанията работи в тясно сътрудничество с производителите на автомобилни бои и лакове и по този начин успяват да адаптират препаратите си към текущите материали, които се използват. Не случайно някои продукти са конкретно за Американският или Европейският пазар.

Detailing Bulgaria и Meguiar’s след дълги преговори успяха да постигнат здраво сътрудничество, което ни извежда на челно място при фирмите вносители на детайлинг козметика, постигайки това, да бъде ексклузивен и официален дистрибутор на Meguiar’s за България, Сърбия и Македония.

На териоторията на тези 3 държави Ви гарантираме, че няма да намерите място с по-голяма и по-пълна продуктова гама.

Докоснете се до тези технологични „бижута“ в нашия онлайн магазин detailingbg.com, много вече го направиха, вижте отзивите им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *