Новини

Представяне на Wolf’s Chemicals

Днес ще Ви представим кратко описание на марка, която е една от перлите в колекцията на Detailing Bulgaria. Wolf’s Chemicals е компания с 40 годишен опит в производството на професионални авто-козметични продукти и детайлинг компоненти.

Качеството и иновативността при Wolf’s Chemicals са непроменливи и определено тази марка е в топ 5 на най-добрите в бранша. Продуктовата гама е изключително широка, осигурявайки нужните препарати на любители и детайлъри.

Wolf’s Chemicals имат и продукти, които са в крак с най-новите тенденции при детайлинга – нано покрития на базата на кварц и тефлон.

Въпростната Nano серия подсигурява продукти, с които можете да защитите трайно целия автомобил, създавайки водоотблъскващ и пазещ материалите слой, от екстериора, джанти, кожен салон, до тектил. Твърдите вакси също трябва задължително да бъдат споменати заради високото си качество и свръх ефективност. Това става реалност защото Wolf’s използват за производството им първокластна като качество Карнауба.

Шампоани, препарати за почистване, възстановители за кожа – това е малка част от необятната гама продукти на Wolf’s, достъп, до която имате Вие потребителите защото Detailing Bulgaria e официален и ексклузивен представил на марката за България, Сърбия и Македония.

Можете да видите прикаченият сертификат, удостоверяващ написаното по-горе. Можем да гарантираме на нашите настоящи и бъдещи клиенти, че като официален представител ще получат препоръчителните цени зададени от Wolf’s, а наличностите винаги ще успея да удовлетворят и най-мащабно пазаруващият детайлинг център.

Можете да видите цялата продуктова гама на Wolf’s на detailingbg.com/produkt-kategoriya/марки/wolfs-chemicals/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *