Новини, Ревю на продукт

Представяне на Wolf’s Chemicals – Продължение

Wolf’s Chemicals e четвъртата марка, която Detailing Bulgaria представя и вече знаете, че дни след основната презентация следва представяне на няколко продукта лично тествани от нас.

Ето ни и днес, започващи с един мръсен Туарег и набор от Wolf’s продукти. За тези, които са пропуснали някои от нашите предишни писания ще обясним, че за едно правилно, качествено и безопастно измиване, то трябва да стане в определена последователност. Започва се с напръскване на джантите с подходящ продукт, след това използваме препарат за предизмиване, за да отстраним основната мръсотия, а след него е ред на шампоанът за основно измиване. За да спазим този ред сме подготвили Wolf’s Fallout Remover, Wolf’s Snow Foam и Wolf’s Car Shampoo White Satin.

Wolf’s Fallout Remover e продукт, които се използва основно за джанти, по-късно ще Ви обясним и другото му приложение. За един препарат за джанти е важно да отмие освен мръсотията, но и отлаганията от феродов прах и фини метални частици. В последната дисциплина се проварят 99% от конкурентире на пазара. За съжаление, те не успяват да разградят феродото и металният прах, оставайки там те загрозяват и състаряват джантите Ви. Wolf’s Fallout Remover с лекота се справи със задачата.

Необходимо е просто да се напръска повърхността и да се остави няколко минути препаратът да подейства. Джантата става с червено лилавеещ цвят и след това лесно се отмива. Голям плюс на този продукт е, че успява да влезне във всички фуги на джантата, а ако я напръскате по-обилно, тя се измива и отвътре. Първата стъпка е премината с успех.

Докато сме на вълна Wolf’s Fallout Remover да не забравим да кажем, че може да се използва като препарат подготвящ автомобила за полиране, отстранявайки всички остатъци и предишно полиране, мазнотии и мръсотия набита в лака. Третирането е лесно, напръсквате, изчаквате и отмивате.

Да се върнем на мръстния Туарег с чистите джанти. Тук е момента да Ви съобщим, че Detailing Bulgaria подготвя своя продуктова линия препарати и аксесоари. Един от компонентите е пянопреобразувател. Това е шишенце, в което се слага разтвор и под налягане благодарение на специалната дюза се получава пухкава пяна. Тези пянопреобразуватели са със специфични накрайници за различните марки водоструйки, така че преди да си поръчате внимавайте или се консултирайте с нас.

Wolf’s Snow Foam е разреден с вода и пянопреобразувателят е вече приготвен. Изпръскахме колата и виждате каква плътна пяна се образува навсякъде. Бяла, пухкава, но лоша…., лоша към мръсотията. Wolf’s Snow Foam влиза в контакт с мръсотията и буквално я разгражда, сваляйки я надолу. Препаратът съдържа и ваксиращи компоненти нанасящи фин водоотблъскващ слой. Също така е мазен и подготвя автомобила за последващото основно измиване. Отмихме пяната с мръсотията в нея. Имаме чисти подкалници, чиста долна линия на автомобила и цялостно отмити твърди частици.

Идва ред на основното измиване. В кофа с вода, слагаме нужното количество Wolf’s Car Shampoo и започваме. Важно е да кажем, че използваме кофа, специално предназначена за грид гард. Това е пластмасова предпазна решетка, държаща гъбата на отстояние от дъното на кофата, така че да не подхване песъчинките утаили се на дъното. Можете да намерите кофа, в компект с Grid Guard  в нашия онлайн магазин. И така, топиме гъбата и започваме с основното измиване. Течността е мазна, за да осигури безопастно и лесно плъзгъне върху повърхността. Отново имаме пяна по целия автомобил, която чака да бъде отмита. Изпръскваме автомобила и той вече грее. Виждаме силно водоотблъскване и блясък. Подсушаването е лесно и бързо.

Ето и краят на нашия разказ. Туарегът е чист, с положена вакса, заради изпозваните компоненти.

Крайният щрих за пълното завършване е мазането на гумите. За тази цел използвахме Wolf’s Tire and Trim Gel. Това е препарат предназначен за подхранване и придаване на блясък на всички видове гуми и гумени оплътнения.

Можете да намерите всички продукти на Wolf’s Chemicals на detailingbg.com. Предлагаме пълната гама на марката и като официален и ексклузивен представител на Ви гарантираме честна цена, постоянни наличности и пълен асортимент. След последната седмица Detailing Bulgaria e вече единственото място, от което може да си закупите Wolf’s на територията на България.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *