Новини, Ревю на продукт

Представяне на Meguiars’s Air Refresher

Надяваме се, че забелязвате коя марка е под светлината на прожекторите напоследък. Detailing Bulgaria е в процес на усилено презентиране на премиум марката Meguiar’s и честно казано колкото повече ревюта на продукти правим, толкова повече се запалваме по идеята. За щастие бюджетът ни за реклама е твърде висок и поради тази причина можем да си позволим просто да разопаковаме даден артикул и да го използваме с цел запознаване с качествата му и да го опишем за Вас. Точно това се случи вчера.

От доста време гледаме на щанда ни на Meguiar’s една красива, гланцирана кутия с продукт, който уж е напълно ясен, но не съвсем. Точното това „не съвсем“ ни подтикна да вземем кутията и да я разпечатаме Става въпрос за ароматизаторът на Meguiar’ s – Air Refresher. Някой ще си каже, тези пък какво толкова отделят внимание на един ароматизатор, може и да е прав, но не като говорим за точно този ароматизатор. Meguiar’ s Air Refresher е продукт с тройно действие, може да се използва за ароматизиране на купето, в същото това време е тотален убиец на ензимите, пораждащи бактерии и от там неприятни миризми и прочиства климатичната система пак, убивайки бактериите полепнали в тръбите на климатичната инсталация, до които нямаме достъп.

Ние го тествахме по всякакви начини, за да можем да сме напълно обективни пред Вас. Със сигурност на всеки от Вас се е случвало климатикът след спиране да започне да мерише неприятно на влага. Това се получава заради останалата влага по тръбите на климатика, която обаче е благоприятна среда за създаването на гъбички по вътрешните стени на тръбите. Има много продукти на пазара, които се борят с тях. Разгъват се едни дълги маркучи, набутват се във въздуховодите и се впръсква пяна. Често тази пяна започва да излиза от всякъде, налага се бърсане, а не всички пластмаси в купето са устойчиви на тези вещества.

Нещата с Meguiar’ s Air Refresher се случват много по-лесно. Стартирате двигателя на автомобила, включвате климатика, пускате го в режим на рециркулация, тоест да не вкарва външен въздух, слагате Meguiar’ s Air Refresher понсредата на купето и го включвате в режим на постоянно пръскане. Процесът трае между 10-15 минуи. След изминалото време няма жива бактерия, гъбичка или неприятна миризма. Лесно и безопастно, в същото време евтино. Цената на Meguiar’ s Air Refresher е 25лв., докато препаратите, за които говорихме по-горе и са с незнайно качество стартират от тази дори и по-висока цена.

Можете и да използвате Meguiar’ s Air Refresher след автомивка като просто напръскате интериора. Дни наред автомобилът Ви ще ухае прекрасно на new car scent (аромат на нов автомобил). Един от личните ни автомобили вече ухае приятно, предлолагаме и Вие вече искате, прочитайки тази статия.

Можете да се сдобиете с Meguiar’ s Air Refresher с няколко лесни стъпки, отнемайки Ви не повече от 1-2 мин. Влизате в нашият сайт detailingbg.com, кликвате купи върху продукта и давате данни за доставка. На следващият ден лъсквата и красива кутийка с първокласен продукт ще е при Вас.

 

Air Refresher New Car Scent 57g

33.80 лв. с вкл. ДДС
Meguiar’s Air Re-Fresher New Car Scent е ароматизаращ продукт, който неутрализира причинителите на неприятни миризми в климатичната система, убива бактериите и създава хигиенична среда. Има страхотен мирис на нов автомобил.
Добавяне в количката

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *