Новини

Представяне на Meguiar’s част втора

Както Ви обещахме във връзка с представянето на премуим фирмата за професионални автокозметични продукти и препарати за детайлинг Meguiar’s ще направим кратко ревю на няколко от най-продаваните ни.
Съсредоточили сме се върху продукти за почистване, защото установихме с оглед на поръчките ни, че това са най-търсените от нашите клиенти компоненти.

Нека започнем с външното измиване и върховият продукт в сегмента основно измиване – Meguiar’s Gold Class Car Shampoo & Conditioner. Този шампоан е световно всепризнат, според всички издания и класации за детайлинг заема първо място от година на сам.

Притежава изключителни измивни свойства, но това определено не е всичко. Meguiar’s Gold Class Car Shampoo & Conditioner е лесен за нанасяне, разрежда се в изключително малко количество, което го прави евтин и плюсовете не се изчерпват с това. Заради формулата си от полимерни вещества и восъци нанася тънък слой първокачествена вакса като отделно полълва леки несъвършенства по лака, възстановява и структурата на на нано и керамични покрият. Хлъзгав и мазен с цел по-лесно нанасяне и плъзгане на гъбата с минимално съпротивление, за да е безопасен към третираната повърхност.
След изплакване при употребата на Meguiar’s Gold Class Car Shampoo & Conditionеr ще наблюдавате как автомобилът буквално се самоподсушава.

Този ефект го има и след дъжд, следите от замърсявания са много по-малко и всичко се отмива много по-лесно.
Продължаваме представянето на Meguiar’s с един препарат за почистване на кожа, за който каквото и да кажем ще е недостатъчно. Всеки един кожен салон се нуждае от почистване рано или късно, особено светлите салони се нуждаят от ежеседмична грижа ако искате да изглеждат като нови. Почистващият препарат е от голямо значение, защото е важно освен да почиства то и да не уврежда лаковото покритие и боята на кожата.

Явно Meguiar’s sa намери правилната формула с Meguiar’s Leather & Vynil Cleaner. С този препарат ще превърнете замърсената и излъскана кожа в чиста, матова и изпъната само за минути без това да е свързано с правене на каквито и да е щети по нея.

При нас дойде клиент, чийто черен кожен салон беше изцапан с бяла блажна боя, можете да видите снимки по надолу. Беше обиколил няколко места и от всякъде бяха отказали да третират салона. Е, ние се престрашихме и Meguiar’s Leather & Vynil Cleaner изуми всички ни. Петната от боя изчезнаха за секунди и кожата се почисти в дълбочина. Този препарат е подходящ и за пластмаси и винилови покрития.

За да може да спазим напълно процедурите както трябва е важно да третираме изпраната кожа с омекотяващ и подхранващ препарат. След мокрене и почистване кожата става суха и уязвима като това води до евнтуални напуквания, избледняване, продъркване. Meguiar’ s Gold Class Leather Conditioner e продуктът, който възвръща състоянието на кожата, омекотява я, подхранва я и създава UV защитен слой.

Този препарат е неразделна част от Meguiar’s Leather & Vynil Cleaner и единият без другият не могат, за да се постигне истински ефект.

За да завършите професионалното и в същото време лесно и приятно почистване на автомобила си Ви представяме един всеобхватен препарат, който може да се използва из целия автомобил. Това е Meguiar’s All Purpose Cleaner. Още от името му разбираме, че това е мощно почистващо средство, което е балансирано така, че да не нанесе поражения върху, която и да е повърхност. Може да се използва директно, но може и да се разреди в определена пропорция в зависимост от целта. Продукта намира приложение за предизмиване, за почистване на джанти, почистване на пластмаси, кожа както и за пране на текстил. В случая ние почистихме свръх замърсени пластмаси и изпрахме мокетът на изключително мръсен автомобил.

Гарантираме Ви, че това е един универсален и много качествен препарат, но какво друго да очакваме от Meguiar’s.
Радваме се ако сте харесали статия ни. Екипът на Detailing Bulgaria много се стараем да Ви представим всичко обективно и подробно. При нас ще намерите цялата гама на Meguiar’s, а наличностите ни са неограничени. Като официален вносител за България, Сърбия и Македония, Detailing Bulgaria Ви гарантира качество, автентичност и честни цени.

Заповявайте на detailingbg.com, звънете при желание на +359894888840 или разгледайте нашата Facebook страница.

Благодарим Ви за доверието и подкрепата.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *