Предизвикай блясъка! The Tour 2019

Детайлингът е начин на мислене, начин на живот! Подобен тип хора сме водени от чувство за перфекционизъм и красота.
Дали сме много, има ли тенденция да ставаме повече – това смятаме да разберем..

Запиши се - Сега!

Заради всички вас сме подготвили един доста иновативен и мащабен проект, имащ за цел да сплоти детайлинг обществото, да даде ясна представа кои наистина са качествените хора в този бранш и да приобщи много нови в него!

От 18 Март стартира Detailing Bulgaria THE TOUR 2019 под мотото „Предизвикай блясъка“! В рамките на една седмица екипът на Detailing Bulgaria ще направи обиколна на цяла България!

Ще посетим ключови градове, в които са нашите партньори, също така имаме и огромното желание да достигнем всяка една точка, в която има наш почитател, клиент, бъдещ или настоящ детайлър.
Абсолютно всички са поканени: любители, професионалисти, мъже, жени, деца, търговци, фенове, или просто любопитни граждани.

Detailing Bulgaria THE TOUR 2019 ще ни даде възможност да се запознаем с вас, да отговорим на въпросите ви, да създадем трайни партньорства или да изгладим възникнали недоразумения. Очакват ви много игри, мостри на продукти и рекламни материали!

Надяваме се, кампанията „Предизвикай блясъка“ да бъде посланик на детайлинга в България и да внесе у всички вас емоцията, която имаме ние!

* Предстои да бъде представена програма по дни – в кой точно град ще сме, на кое място и в какъв часови диапазон.

3 thoughts on “Предизвикай блясъка! The Tour 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *