Общи условия за ползване на интернет магазин „Detailing Bulgaria“

Detailing Bulgaria е електронен магазин за продажба на стоки (и услуги), както и предоставяне на лесно усвоима информация относно продуктите (предоставена текстово или чрез видеа). С регистрацията си и потвърждаването на поръчка в онлайн сайта на www.detailingbg.com декларирате, че сте навършили 18 години, както и съгласие с общите условия за продажба на продукти от Детайлинг България, които са следните:

  1. Задължения и плащания
  2. Условия за поръчване на продукти
  3. Условия за работа със сайта
  4. Продукти и услуги
  5. Гаранционен срок на продуктите
  6. Условия за връщане на продукти
  7. Материали в сайта

1. Задължения и плащания

1.1 Ние възнамеряваме да доставяме в рамките на очаквания срок на доставка, посочен за конкретен продукт на нашия уебсайт, но не по- късно от 5 дни след получаване на поръчката.
1.2 При покупка на продукти от „Детайлинг България, Вие се задължавате да изплатите стойността, обявена на страницата на продукта, както и всички транспортни разходи (освен ако не е обявено друго) за доставянето му до заявения от Вас адрес или офис на куриерска фирма „Еконт Експрес”.
1.3 Указаните цени на интернет магазина са в български лева и с вкл. ДДС. При заплащане чрез услуги като Epay, банков превод или кредитни карти, всички разходи или загуби свързани със смяна на валутата, в която плащате, са за ваша сметка.
1.4 Цените на продуктите и други разходи могат да бъдат променяни по всяко време, но подобни промени не засягат вече извършени поръчки.

2. Условия за поръчване на продукти

2.1 С оглед експресно даставяне на поръчките до всички краища на Република България Детайлинг България работи с куриерска фирма „Еконт Експрес”
2.2 Всички продукти представени на страниците www.detailingbg.com , които са означени с бутон „Добави в количката” са налични и могат да бъдат поръчвани. Обозначените продукти с „Изчерпана наличност“ са временно изчерпани и не могат да бъдат поръчвани и доставяни.
2.3 Условията за получаване на продукти са съобразени с условията на куриерската фирма, осъществяваща доставките. Цената за транспортната услуга се сформира съобразно теглото на зададените от Вас продукти и адреса за доставката им. Цената за доставка до офис на Еконт се сформира съобразно теглото, адреса, застраховката на пратката и наложеният платеж.
2.4 Детайлинг България не носи отговорност за загубени или неизпратени продукти в следствие на грешно посочени от Вас данни или адрес.
2.5 Детайлинг България не носи отговорност за забавяния на доставките вследствие на поредица от празнични неработни дни, природни бедствия, грешни данни за доставка от страна на получателя и/или забавяния в логистиката, зависещи от куриерската фирма.

3. Условия за работа със сайта

3.1 За да осъществите поръчка на стоки и продукти от страниците на www.detailingbg.com е необходимо да имате навършени 18 години, да предоставите актуален имейл адрес и телефон за контакти, както и имена и адрес за доставка. Eлектронните адреси може да бъдат употребявани с цел уведомяване за промени във функционалността на сайта, при сериозни промени в продуктовата гама или за административни съобщения.
3.2 В процеса на покупки или чрез връзка с Вас екипът на Detailing Bulgaria може да получи ваши лични данни. В интерес на добрата практика и с оглед защитата им ние не пазим база данни с тях, с изключение на включените в документи за покупка според изискванията на настоящото законодателство на Република България.
3.3 Детайлинг България прави всичко по силите си страницата да работи възможно най- добре, но не носи отговорност за временната или постоянна липса на достъп до нея.
3.4 За да коментирате продукти предлагани от Detailing Bulgaria е необходимо да се регистрирате в страницата и вече да сте закупили дадения продукт. Екипът на Detailing Bulgaria си запазва правото да премахва регистрации, съдържащи вулгарни изрази, думи или словосъчетания в показваното публично потребителско име, без да изпраща предупреждение на регистранта.
3.5 При промяна на условията ни или други новини е възможно да ви уведомим на посочения в профила ви имейл адрес. Екипът ни може да си позволи да ви безпокои във връзка с по-специални промоции, които изискват допълнителни обяснения.
3.6 Възможни са проблеми при изпълняване на някои от функциите на страниците. Ако смятате, че при някое от действията ви в сайта сте попаднали на грешка, може да ни уведомите чрез нашият официален имейл за връзка.

4. Продукти и услуги

4.1 Продуктите на страниците на Detailing Bulgaria са подходящи за употреба само от пълнолетни лица!
4.2 Екипът на Detailing Bulgaria не носи отговорност за здравословни проблеми и материални щети, причинени от неправилната употреба на някои от продуктите, или несъобразяване със стандартните и специфични условия за употреба на съответния препатат. Всеки продукт в сайта ни има подробно описание и инструкции за употреба, които трябва да се спазват прецизно.
4.3 Предлаганата в сайта ни автомобилна козметика, вкл. различни химически продукти, които следва да се употребяват с внимание и да не се предоставят на непълнолетни лица, както и да се съхраняват на недостъпни за деца места.
4.4 Екипът на Detailing Bulgaria не носи отговорност за нанесени щети по автомобила, причинени вследствие на неправилна употреба на някой от продуктите.
4.5 Екипът на Detailing Bulgaria не носи отговорност в случаите, когато потребителят е подведен от външна информация за предлаганите от нас продукти и ги използва не по предназначение.
4.6 Екипът на Detailing Bulgaria не поема отговорност за каквито и да било преки или косвени щети извън покупната цена, защото ние не можем да контролираме потребителите и начина им на използване на предлаганите от нас стоки.

5. Гаранционен срок на продуктите

5.1 Предлаганите от нас продукти не притежават изявен гаранционен срок, а по- скоро срок на годност, което се дължи на химическият им състав. Срокът на годност на почти всички продукти е 5 години, но ако все още притежавате някой препарат и искате да го използвате след изтичане на упоменатият срок, можете да се консултирате с нас.

6. Условия за връщане на продукти

6.1 Ако не сте удовлетворен от закупените от Вас продукти, можете да ги върнете само при условие, че те са в оригиналният си вид и опаковка, не са употребявани и не е нарушена целостта им.
6.2 Ако състоянието на върнатите продукти не отговаря на горепосочените условия, ние ще Ви ги върнем, като разходите ще бъдат за ваша сметка, а сумата, за която са закупени става невъзвръщаема.
6.3 Транспортните разходи по връщане на продуктите са за ваша сметка.

7. Материали в сайта

7.1 Всички авторски статии, както и снимките на продуктите, публикувани в магазина на Detailing Bulgaria са обект на авторски права и не могат да бъдат разпространявани, копирани и публикувани без разрешение от авторите на сайта.