Препоръчани

23.20лв.

Топ продукти

Най-нови попълнения

Какво казват за нас

Купих си GLASS CLEANER & Vision-TECH. Отлична комуникация,Любезни,отзивчиви ,бързина и компетентност.Качеството на продуктите е номер1 на пазара.Не си хвърляйте парите по реплики,евтиното излиза НАЙ СКЪПО.Благодаря ви Детайлинг България!

Илија Игнов Илчевски / Facebook

С удоволствие се работи с качествени продукти и коректни представители!Очарован съм!!!

Rumen Bqlkov / Facebook

Отлични продукти на добри цени... не съм професионалист но веднага видях разликата в качеството на продуктите от Detailing Bulgaria и тези които се продават масово в БГ. Много съм доволен...

Христо Танков / Facebook

Чудесни продукти и прекрасно обслужване! Закупих Wolf's Nano wheel cleaner, като в последствие от магазина ме информираха, че има по-подходящ продукт за моите цели, но реших все пак да опитам този. Почисти прекрасно изключително наслоен прах от накладки върху джантите, като останаха само наистина много дебелите петна, за които вероятно ще трябва fallout remover. Продуктът мирише много приятно и е лесен за утоптреба. Освен това микрофибърните кърпи, които магазина предлага са изключително абсорбиращи!
Доволен съм и препоръчвам!

Томи Миладинов / Facebook

Две "хавлийки" и два вида "отвара" за ламарините от пичовете. 🙂

Всичките "лъхат" на качествено... 🙂
Успех на пичовете от Detailing Bulgaria!

Евгени Лавов / Facebook

Много съм доволен от продуктите, които закупих ! Пазарувайте смело препаратите са уникални. Аз работя на автомивка и имах възможност да изпробвам продуктите на Detailing Bulgaria. Клиентите бяха силно очаровани от качеството на почистването и детайлнга. Благодаря на екипа !

Борислав Б. Димитров / Facebook

Работата е приятна с качествени продукти благодарение на Detailing Bulgaria,най искрено искам да благодаря на екипа за коректността и отзивчивустта.

Cvetan Safiev / Facebook

За човек, който изисква най-доброто от продуктите, с които работи и е трудно да ги намери в България, най-накрая се появи онлайн магазин предлагащ такава голяма база с продукти и аксесоари. Не говорим просто за марки, а за най-добрите - Meguiar's, ValetPro, Good Stuff. Най-хубавото, е че се приключи с чакането на продукти от Англия. Цените са каквито трябва да бъдат, а отношението към клиента прияетелско, но в същото време любезно. Сигурен съм, че за в бъдеще магазина ще предложи голяма база с аксесоари и консумативи, които за нас дитейлърите са от голямо значение. Ще разчитам на момчетата дълго занапред, като сигурен партньор и доставчик!

Boncho Kushev / Facebook

Последни статии