[title style=“center“ text=“Valet PRO“]

ValetPRO е бързо развиваща се британска марка, която чрез продуктовата си гама дава възможност на Вашите автомобили да изглеждат неотразимо .

Фирмата е специализирна в създаването на РН неутрални формули.
Това означава, че деликатните повърхности като хромирани лайстни, полиран алуминий или магнезиеви джанти могат да бъдат ефективно почистени без риск от повреждане на повърхностния слой.

Продуктите на ValetPRO са създадени с цел да бъдат тествани,внедрявани и подобрявани постоянно.Основен стремеж на бранда е да удовлетворява клиентските нужни за лесно използваеми препарати с максимална ефективност и на добра цена.

Според потребители на британския автомобилиен форум за детайлинг – Detailing World, ValetPRO се ползва с най-добра репутация сред европейските марки предлагащи този вид продукти.
Силно развитото производство на аксесоари за детайлинг допринася за широкото популяризиране на продуктите на ValetPRO сред почитателите на качествената автомобилна козметика.

В тясно партньорство с ValetPRO Ние от Detailing Bulgaria даваме на нашите клиенти възможност да се възползват от подбрана селекция препарати и аксесори.
Като ексклузивни вносители на марката за България бихме желали да Ви дадем възможност да се насладите на специално време отделено за Вас и любимия Ви автомобил, полагайки правилната грижа за него.

[button text=“Виж Valet PRO Каталог“ size=“large“ depth=“1″ expand=“true“ icon=“icon-shopping-bag“ link=“/produkt-kategoriya/марки/valet-pro/“]