Swisstrax

Swisstrax е Швейцарска компания създадена през 80-те години и специализирана в производството на подови настилки за детайлинг центрове, магазини, сервизи, офиси, фитнес зали, барове, ресторанти. От няколко години работи и завод разположен в Далтън, Джорджия, САЩ. Настилките Swisstrax са абсолютният лидер в производството на подобен тип настилки и предлагат първокласно модулно решение за търговски, жилищни и промишлени приложения по целия свят.
Swisstrax е красив, забавен, лесен и ефективен начин да преобразите пода си за часове! Тези революционни модулни плочки са предназначени за бързо покриване големи пространства, както и за прикриване на пукнатини и петна. Проектирани с швейцарското инженерство, плочките Swisstrax са единствените модулни плочки на пазара, които разполагат с патентован 4-точков процес на леене под налягане. Този процес гарантира, че всяка плочка има максимално разпределение на материала, от ръба до ръба и ъгъла до ъгъла.
Комбинациите от цветове са хиляди, а възможността да персонализирате пода си, изобразявайки лого или надпис дава още по-голямо изявление на фантазиите ви.
Ние от Detailing Bulgaria водени от желание да предлагаме все повече качествени и иновативни продукти успяхме да въведем Swisstrax на българския пазар. Повече информация за продуктите ще намерите в описанието под тях.

 

Виж Swisstrax Каталог