Scholl Concepts

Разположени в град Ремсек, Германия, Scholl Concepts вече 50 години са едни от лидерите в производството на професионална автокозметика и детайлинг продукти, отговарящи на изискванията на дори и най-бързо развиващите се пазари. Създадена преди повече от 50 години от Роланд Шол, компанията вече е в ръцете на следващото поколение и се ръководи от Франк Шол.
Повече от пет десетилетия опит и върхови постижения, подкрепени от характерната немска прецизност са поставили основата за създаването на уникални и иновативни продукти, които правят Scholl Concepts една премиум марка, предпочитана както от професионалисти, така и от любители. Клиенти на Scholl Concepts са много автомобилни производители като Audi, Lamborgini, VW, BMW, Fiat.
Качеството на продукцията и иновативните методи на създаване на продукти изстрелват Scholl Concepts сред върховете в бранша.
Scholl Concepts се фокусира върху предоставянето на висококачествени продукти и услуги. Висококачествени, иновативни и уникални продукти и идеи могат да се развият само когато фирмената култура и всички процеси, съоръжения и оборудване са съобразени с най-високите изисквания за качество.
Потопете се в света на едни от най-емблематичните полировъчни пасти и се уверете в качеството на всеки един продукт, произведен от Scholl Concepts и предлаган от Detailing Bulgaria като официален и ексклузивен вносител за България.
Виж Scholl Concepts Каталог