SCANGRIP

 

SCANGRIP
Европейски лидер и доставчик на работна светлина за професионалисти. Компанията е сред най-иновативните и бързоразвиващите се производители на светодиодно професионално осветление. Повече от 100 години SCANGRIP произвежда ръчни инструменти с изключително високо качество за промишлени и автомобилни сектори.

SCANGRIP непрекъсното се фокусира върху развитието на иновативни осветителни решения, основани на най-новата LED технология. Осигурява дългосрочни и функционални решения за осветление на професионалния пазар. Продуктовата гама включва серия от иновативни продукти, с безупречен дизайн и висококачествени материали, които осигуряват значителна лекота при употреба.

SCANGRIP предоставя решения, които опростяват процесите в редица индустрии и водят до забележителни резултати, подкрепени от надеждни мерки за безопасност.

Спазването на високи стандарти за качество, непрекъснатото развитие и усъвършенстване са сред основните приоритети на компанията.

В крак с времето, компанията разработва нови и иновативни светодиодни лампи за работа. Технологиите на светодиодите и батериите непрекъсното се развиват и заедно с тях SCANGRIP се възползва от многобройните технологични възможности.

 

Виж SCANGRIP Каталог