Rupes

 

Компанията Rupes е създадена преди повече от 65 години, те казват за себе се, че само компании с голямо наследство и история, могат да управляват бъдещето. Дали грандиозният им успех е свръзна с това или не, фактът е, че Rupes са номер 1 световен бранд в производството на машини за детайлинг индустрията.

През 1951г. RUPES стартират с производството на полираща машина модел 123 Stork, която изцяло те проектират. Тя става невероятен хит и дава началото на линията позната ни и до днес.

През 1962 г. RUPES анонсира на пазара бормашина модел TP/PC – първият инструмент в света с корпус от технически полимер вместо традиционните леярни метали. Новият пластмасов материал намалява теглото на инструмента и подобрява електрическата изолация, превръщайки това в международен стандарт. Освен това този материал подобрява безопасността на работниците, тъй като създава двойна изолационна защита с ниско тегло и отлична дълготрайност.

Следващата RUPES революция в света на полирането е пускането на пазара на първата електрическа машина за индустриално шкурене BR8 през 1968 г. За да се запази безопасността на потребителя, във всички шлифовъчни машини RUPES е въведена система за отвеждането на праха.

През 1985 г. Rupes модернизира индустрията чрез въвеждане на нови вакуумни системи, както централизирани, така и мобилни. Тези системи са насочени към отстраняване на прах, генериран в процесите на работа.
През 2000 г. RUPES спечели още една звезда за превъзходство за пълната си автоматизация на производствения процес при производството на електромотори.

2008 г. RUPES отново показват кой са, представяйки революционна промяна в орбиталното полиране. Създаването на LHR150 с неговото 10-милиметрово произволно орбитално движение – по-голяма орбита, отколкото някога е било виждано преди това.

2010 е анонсиран Rupes BigFoot – машината, която вдига летвата още по-високо в света на детайлинга. Тази нова система предлага произволни орбитални полиращи машини с 15мм. и 21мм. орбити, завинаги променящи начина, по който техниците биха подходили към процеса на полиране и пребоядисване.

Днескашната визия на марката продължава започнатото.

Rupes са специализирани в проектиране, производство и разпространение на иновативни и надеждни решения на пазара на професионални инструменти, с особен акцент върху електрически инструменти, пневматични инструменти, инструменти за ниско напрежение и системи за отвеждане на прах. Проучване и създаване на решения за опростяване на работата и повишаване на производителността, повишаване както на производителността, така и на комфорта на работещите, като същевременно повишава безопасността.

Rupes проектират инструменти, които променят начина на работа на хората, помагайки на професионалистите да работят по-добре, по-бързо и по-ефективно.
Подобряването на качеството на работата и опростяването на задачите чрез творчество и иновации са техните основни умения.

Rupes казват „Знаем, че удовлетворението от добре свършената работа е нещо безценно. Ние работим усилено, за да можете вие да работите по-добре.“
Всички тези идеи и иновации не биха били нищо без качеството на продуктите.

Преди да бъде пусната на пазара всяка машина RUPES преминава през широка серия от технически оценки. Работата на електромотора при тежки условия, балансиране, консумация на енергия и устойчивост на удари са само няколко примера за стандартните изисквания, които Rupes имат към всички техни продукти. Благодарение на тези перфектно балансирани електромотори и леки сплави, машините на Rupes предлагат най-ниско ниво на вибрации и шум.

Надяваме се, че ако за пръв път чувате името Rupes сме успяли да ви впечатлим и да ви покажам защо те са абсолютният номер 1 в Света. Тъй като ние държим на най-доброто решихме, че detailigbg.com няма как да остане бeз Rupes в своите редици от водещи детайлинг марки. При нас ще намерите най-добрите цени на българския пазар, гъвкаво гаранционно обслужване и постоянни наличности.

Виж Rupes Каталог