LCK

LCK e немска компания основана през 1984г., като сега е сред лидерите предлагащи цялостни решение за поддръжка на всякакви кожени изделия от естествена, изкуствена кожа, Микрофибър, Алкантара или текстил. Освен това марката участва в производството и в частност боядисването на всички кожени изделия за марките Audi, Porsche, Bentley, Lamborgini, VW, BMW.

Това затваряне на цикъла от производството до продуктите за поддръжка осигурява на крайния клиент точните препарати за безопасно почистване и подхранване на техните кожени салони. В сътрудничество с Lederinstitut Gerberschule Reutlingen и добре познати германски кожени заводи и водещи производители на мека мебел, LCK инвестира целия си опит в изследванията и разработването на висококачествени продукти за почистване и грижа за кожата. В началото на деветдесетте излизат на пазара първата професионална гама за почистване и грижа за кожата под марките KERAGIL® и KERALUX®.

Известни производители на мека мебел като ROLF BENZ, KOINOR, COR, de Sede и Musterring оттогава ги препоръчват на своите клиенти като най-добрите продукти за грижа за кожата. С течение на времето LCK разработа и висококачествени продукти за почистване и грижа за мека мебел от плат или изкуствена кожа, заедно с продукти за мебели от дърво и камък.

Сега вече LCK e представлявана на българския пазар от нас – Detailing Bulgaria. Подготвили сме за вас продукти и комплекти, подбрани и тествани от нас. Като официален представител, Detailing Bulgaria се ангажира да предостави на своите клиенти най-добрите цени и постоянни наличности.

Виж LCK Каталог