Kwazar

Kwazar Corporation е един от водещите преработватели и производители на пластмаса и пръскалки в Полша вече 28 години. Марката е световно призната и с голям бизнес опит, който е гаранция за качество. Машинният парк, който осигурява огромни производствени възможности, прави Kwazar не само производител на собствени продукти, но и платформа за преработка на пластмаси с огромен потенциал.

Kwazar разработва и произвежда широка гама доказали се с качеството и начина си на работа продукти: голям избор от градински продукти, т.е. професионални градински пръскачки, техническа серия, хоби пръскачки, аксесоари за пръскачки, гребла за сняг и универсални лопати, капани за насекоми, продукти за пътно строителство.

Благодарение на широката дистрибуторска мрежа, продуктите, произведени под марката Kwazar, днес достигат до около 100 страни по света, включително Алжир, Англия, Австрия, Беларус, България, Чехия, Дания, Арабските емирства, Естония, Франция, Испания, Холандия, Канада, Колумбия , Южна Корея, Литва, Латвия, Мексико, Мадагаскар, Германия, Русия, Румъния, Сърбия, Словакия, Швеция, Украйна, както и САЩ и Италия.

В нашия онлайн магазин можете да откриете разнообразие от продукти на Kwazar специално подбрани за нуждите на професионалния и любителски детайлинг.

Виж Kwazar Каталог