IK

IK Sprayers е бранд, занимаващ се със създаването и производството на професионална, специализирана техника за пръскане (пулверизиране). От основаването си компанията предлага безопасни, устойчиви и иновативни продукти в най-професионалните сегменти: строителство, почистване и дезинфекция, промишленост и поддръжка, автомобилен детайлинг и автомобилостроене, контрол на вируси и епидемии, обществено здраве, контрол на вредители и хранителна идустрия.

Зад марката IK стои повече от 60 години опит и работа в съответствие със стандарта ISO 9001, както и висококвалифициран международен екип, обединени от страстта да разработват нови начини за пръскане, като основната им цел е да улеснят работата на потребителите в насока безопасност, здравина и производителност на техните инструменти. Особен фокус IK прилагат в автомобилния детайлинг, разработвайки и произвеждайки химически устойчиви, удобни и иновативни бутилки под налягане и пулверизатори – неизменна част от всеки един детайлинг процес.

Всяка година марката IK расте и придобива все по-голямо присъствие по целия свят. IK непрекъснато разработва нови решения за различни нужди в повече от 110 страни на 5 континента. Разполагат с обширна дистрибуторска мрежа, която се стреми да достигне до всяко кътче, гарантирайки удовлетвореността на клиентите си. Ние от Detailing Bulgaria също сме част от тази мрежа и можем да се похвалим и гордеем с ексклузивни права за предлагане на IK Sprayers за България.

Виж IK Каталог