Herrenfahrt

 
С голямо удоволствие ви представяме поредната марка, която вече е част от портфолиото на Detailing Bulgaria. Herrenfahrt директно преведено от немски език означава мъжка езда, което още с името на бранда показва принадлежността към автомобилите.

Компанията Herrenfahrt е основана през 2016г. в Манхайм Германия и само 6г. след това започва да заема едно от челните места в категорията бутиков детайлинг бранд. Спокойно може да класифицираме Herrenfahrt и техните продукти като бутикови по много причини. Започваме от това, че се произвеждат в Германия, под сериозен контрол и в лимитирани серии. Формулите на продуктите са изцяло нови и авторски, нито един продукт не е на базата на досега познат под друга марка. Бутилките и цялостно опаковките на продуктите правят Herrenfahrt разпознаваеми заради стила и лукса, който излъчват, като освен това са и практични. Herrenfahrt имат патентована технология за торбичка в бутилката. Вътре в бутилката има запечатана торбичка, съдържаща препарата. Когато натиснете пулверизатора се създава налягане в торбичката и така се постига може би най-фината спрей мъгла, която може да бъде произведена от бутилка. Също така спрей бутилките работят дори и обърнати на обратно.

Мисията на Herrenfahrt е ясна и те сами казват за себе си: „Защо трябва да създадем продукт, който вече е на пазара в стотици подобни версии? И защо трябва да правим компромиси, когато има и начини да комбинираме нашите собствени стремежи и ценности с функционалност?

Ние търсим нови и устойчиви начини да превърнем продукт на химическа основа в щадящ потребителя и околната среда продукт. Ние сме горди, че можем да пренесем част от „немското инженерство“ в света детайлинг продуктите, които се произвеждат в Германия, но набират толкова много популярност и одобрение из целият свят. От нашите съседи в Европа до Тайланд, Сингапур, Австралия и Корея. Нашето семейство на HERRENFAHRT е обединено от любовта към дизайна и немското качество – и не на последно място от страстта към добре поддържан автомобил “
Ние няма какво да добавим!

Detailing Bulgaria е официален и ексклузивен представител на HERRENFAHRT за България, което ви гарантира постоянни наличности и честни цени.

Виж herrenfahrt Каталог