Gtechniq

Gtechniq е марка от Великобритания, основана от квантовия физик Дрю Гил през 2001 г., благодарение на недоволството му от представянето на продуктите за защита на боята по онова време.
Всичко от вакси до модерни полимери не са предлагали никаква реална защита и трайно действие.
От това недоволство му е дошла проста идея: „“Да се ​​създадат най-лъскавите, идеално завършени, най-устойчивите и иновативни повърхности в света. Повърхности, които правят много повече от това просто да изглеждат чудесно, когато са току що нанесени. Дрю е имал стройна концепция как да създаде подобрения като репелентност на мръсотията, лекота на измиване, защита от драскотини, устойчивост на UV, както и дълготраен блясък и стабилност на цвета. Така че, след много изследвания, упорита работа и хиляди неуспехи се ражда Gtechniq Smart Surface Science.
Първият продукт на Gtechniq, който ще се произвежда, е C1 Crystal Lacquer, последван от P1.
През 2006 г. Роб Ърл става изпълнителен директор на Gtechniq Ltd, поемайки управлението от Дрю. Любовта на Роб към колите и лодките му помагат да доусъвършенства продуктите създадени от Дрю, както и да внедри много нови.

Роб работи усилено, използвайки успешен маркетинг във форуми като Detailing World, за да развие репутацията на Gtechniq. След откриването на детайлинг център в Kings Langley, който се оказа изключително успешен, търсенето за Gtechniq нараства.
В началото на 2012 г. е взето решение компанията да се съсредоточи единствено върху разработването и производството на продукти. За да направи това, бизнесът се премести в нови помещения в Towcester, Нортхемптъншир.

9 месеца по-късно пожар унищожава сградата и огромно количество продукция. Това не спира Роб и неговият екип от всеотдайни служители, които работят усилено, за да възстановят бизнеса да произвеждат повече продукти и да използват хамбар на техен приятел, за да ги съхраняват и опаковат.
След пожара бизнесът се премества в нов дом в Pury Hill Business Park, Towcester и продължава да процъфтява.

През последните 10 години продуктите на Gtechniq непрекъснато се подобряват, за да осигурят иновации, който да се борят срещу постоянната конкуренция.
Линията на продукти на Gtechniq е проектирана така, че да подобрява, защитава и поддържа всички видове автомобили, морски и авиационни превозни средства по начин, по който традиционните продукти не могат.
Досега гамата Gtechniq включва композитни керамични покрития, продукти за кожа, защита на тъканите, продукти за джанти, шампоани и много други.

 

Виж Gtechniq Каталог