FX Protect

FX Protect е може би марката, която ни очарова в най-голяма степен. Въпреки, че компанията е основана само преди 6г. (2012г.) е успяла да изгради традиции и отчетлив почерк при производството на детайлинг продукти.

FX Protect са специализирани в производството на керамични покрития. В продуктовата линия на тази марка, идваща от Полша намираме керамично покритие за екстериора на автомобила в два компонента, керамично покритие за джанти, както и такова за стъкла.

Това е първата марка, която успя да създаде структура на покритието, която е 3D. Ние лично месеци наред тествахме тези покрития и явно резултатите са красноречиви щом четете всичко това на нашия сайт. Третираните автомобили са буквално като стъклени и бронирани – лъскави и без драскотини.

Освен керамичните покрития FX Protect имат най-добрият според нас препарат за поддръжка на кожен салон, правещ кожата чиста, матова и същевременно подхранена. Не трябва да забравяме и шампоаните за основно измиване поддържащи и подсилващи керамичното покритие. Изключително сме щастливи, че имаме досег до тези страхотни продукти, надяваме се и Вие да ги оцените.

За щастие Detailing Bulgaria е изключителен и официален дилър на FX Protect за българския пазар. Можете да намерите информация за FX Protect на www.detailingbg.com, www.detailing.bg и Facebook страниците Detailing bulgaria и FX Protect Bulgaria.

Виж FX Protect Каталог