Flexipads

 

Британската компания Flexipads е една от пионерите в производството на гъби за полиране, шкурки и детайлинг компоненти в света. Основана през 1974г. в град Бристол, Flexipads бързо попълва една не добре развита ниша в световният детайлинг бизнес и успява да се наложи и изгради добра репутация. Разработената от тях формула за синтетична пяна и до ден днешен е актуална и е в основата на производството на 90% от предлагани артикули.

Може да се каже, че според последните проучвания Flexipads заема най-голям пазарен дял в света в своята област, а именно производството на гъби за полиране. Освен формулата за синтетична пяна, учените работещи в компанията създават и иновация свързана с дизайна на гъбите. Гъбите на Flexipads са с различни шарки и релефи. Това позволява докато се полира повърхността да нахлува въздух и да бъде охлаждана, което да увеличи времето за работа на пастата, не позволявайки й бързо да изсъхне или да се създаде висока температура опасна за лаковото поктирие. С такива уж на вид дребни неща Flexipads в момента е лидер и е предпочитана марка на детайлърите, бояджийте или просто любителите.

Detailing Bulgaria успя да вземе екслузивни права за продажба и дистрибуция на Flexipads на територията на нашата страна. Оказа се, че условията за постигането на това не са никак малко, а и имаше конкуренция от страна на български фирми. В крайна сметка важен е крайният резултат, който за нас е клиентската удоветвореност. Надяваме се, въвеждайки тази марка в България да отворим нови хоризонти и да попълним една липсваща ниша за продажбата на премиум детайлинг компоненти.

Виж Flexipads Каталог