[title text=“California Scents“ style=“center“]

 

Компанията California Scents® е основана през 1993 г. в Америка. Още в началото на дейността си започва да предлага първите 100% чисти, естествени (органични) ароматизатори, опаковани в рециклируеми алуминиеви кутии. Днес компанията е световен лидер в производството на естествени продукти за освежаване на въздуха за дома, офис или автомобил, както и за собствениците на домашни любимци.
През годините високите стандарти, с които се произвеждат продуктите на California Scents®, не са се променили. Продуктите на California Scents® се предлагат в над 50 аромата, в различни концепции като продукт и могат да бъдат намерени в повече от 100 държави по света, като една от тях е България.
През 2015 г. California Scents® стана част от семейството на марките HandStands®. Гигантът Handstands® е основана през 1983 г. и от тогава непрекъснато работи с цел произвеждане на продукти, внасящи радост и улеснение в ежедневието.
Handstands® предлага голямо разнообразие от уникални продукти за освежаване и почистване на въздуха под марките Refresh Your Car®, Lexol®, Driven®, California Scents® и Bahama & Co®.
Detailing Bulgaria е фирмата, въвеждаща някои от тези брандове за пръв път на българския пазар. Надяваме се качеството и разнообразието да се харесат на нашите клиенти.

 

[button text=“Виж California Scents Каталог“ size=“large“ depth=“1″ expand=“true“ icon=“icon-shopping-bag“ link=“/produkt-kategoriya/марки/california-car-scents/“]