Angelwax

Angelwax е едно от отличителните имена в детайлинг света. Логото с черните крила е символ за първокластно качество, на което разчитат както детайлъри, така и любители.

Компанията е основана 2006г. в Шотландия където производството на автомобилни компоненти и детайлинг продукти е доста развито.

Отначало производството задоволявало нуждите на любители, търсещи подръчни препарати за своите автомобили. Постепенно продуктовата гама се разширавяла, като както се подсказва от името ваксите и сийлънтите били в основата на развойна дейност. Целта на Angelwax е да създава продукти, които изглеждат добре, работят добре, пазят автомобилът Ви и са на добра цена. Премиум качеството говори достатъчно за фирмата защото концепцията им е да имат минимална или никаква реклама, а да разчитат на клиентската удовлетвореност и блестяща репутация.

Detailing Bulgaria си извоюва честта да е ексклузивен и официален представител на Angelwax за България, Сърбия и Македония и с огромно удоволствие ще Ви въведе в света на поредната премиум детайлинг марка в своето портфолио.

Виж Angelwax Каталог