Airthereal

Живеейки в свят, свръхфокусиран върху здравето, ние винаги търсим съвети и трикове, за да подобрим живота си и да ни накарат да се чувстваме добре. Понякога сме толкова заети с търсенето на следващия пробив, че забравяме за най-простата част от подобряването на нашето здраве – въздуха, който дишаме.

Глобалното качество на въздуха не е добро и изглежда се влошава всеки ден. Фабриките, смогът и изгорелите газове изхвърлят замърсители във въздуха с тревожна скорост. Когато поемете дълбоко въздух, въздухът, който дишате, трябва да е свеж, чист и освежаващ.

От 2018 г. единствена мисия на компанията Airthereal е да подобри качеството на въздуха в помещенията по целия свят.

Най-добрите съвети за лекарства, здраве и уелнес са безсмислени, ако не се справим с основната причина за лошо здраве – лошото качество на въздуха.

Имайки това предвид, компанията постоянно търси нови начини за подобряване на качеството на въздуха във вашия дом

. Независимо дали имате нужда от HEPA пречиствател на въздуха за улавяне на алергени и пърхот на домашни любимци, или от генератор на озон за премахване на бактерии, вируси или миризми, продуктовата линия на Airthereal гарантирано подобряват качеството на въздуха във вашия дом.

Чистият въздух е право, а не привилегия. Присъединете се към революцията за чист въздух сега благодарение на ексклузивното партньорсво между Airthereal и Detailing Bulgaria

 

Виж Airthereal Каталог