София, България

  • Тел: 0882 88 88 20, 0894 88 88 40
  • Мейл: office@detailingbg.com

ИНФОРМАЦИЯ

Често задавани въпроси

Как да направя поръчка?

Най-лесно и бързо може да направите поръчка през онлайн магазина ни, но също може да я направите и свързвайки се с нас на предоставените телефони, имейл или месинджърите на Facebook и Instagram.

Как се извършва доставката?

След доста време, опити и желание за работа с различни куриерски фирми за доставки в България работим с куриерска фирма Еконт Експрес, а за международни пратки с DPD.
Политика на фирмата е поръчките да се изпращат максимално бързо, като поръчка постъпила при нас до 16ч. се изпраща на същия ден, така че на следващия да е при Вас (зависи от схемата на разнос на куриерска фирма Еконт Експрес спрямо вашето населено място).

Поръчките постъпили в петък след 16ч., тези от събота, неделя се за изпращат заедно с тези от понеделник, тоест вторник ще са при Вас. При поръчки над 150лв. доставката е безплатна. Лично предаване не е възможно.

Получих пратка си счупена. Какво да правя?

За всеки получател е важно да отвори пратката си преди да се разпише, че я приема. Всяка една изпратена поръчка от екипа на Детайлинг България е застрахована и с “Опция преглед” и ако установите пред куриера, че пратката е увредена, то Вие можете да я върнете и не дължите нищо. След това трябва да ни информирате, за да можем да вземем нужните мерки и да Ви изпратим нова в най-кратки срокове.

Как мога да получа отстъпка?

Детайлинг България работи на препоръчителни клиентски цени зададени ни от всеки производител, които са обвързани стриктно с договори. Отстъпки бихме могли да предложим на базата на единична поръчка над 1000лв или общ оборот на месечна база. За повече информация може да се обърнете към колегите ни на посочените телефони.

НАШИЯТ ЕКИП Е ВИНАГИ НАСРЕЩА

Свържете се с нас