За нас

Детайлинг България е бързо развиваща се компания, а също така и най-големият сайт специализиран във вносът и дистрибуцията на автомобилна козметика и детайлинг оборудване.

Гъвкавост, бързина, професионализъм и качество на обслужване на клиентите, са ключовите точки в търговската ни политика.

Споделянето на натрупаните знания и практически опит с клиентите, във връзка с техните технологични въпроси и проблеми, ни подтикнаха към развитие в областта на експертни консултации по процесите.

Ние Ви предоставяме възможност да закупите детайлинг козметика или оборудване, от което се нуждаете, на най-добрата цена, лесно и бързо, без излишно губене на време и средства. Подбираме нашите доставчици много внимателно, така че да предложим на клиентите най-добрите продукти от цял свят и ги събрахме за Вас на едно място.

Към момента сме официален вносител за България на Meguiar’s, CarPro, Gyeon, Angelwax, FlexiPads, Wolf’s Chemicals, Good Stuff, Work Stuff, FX Protect, Scholl Concepts. Освен тях предлагаме и ValetPro, Soft99, Gtechniq, Scangrip, Autotriz, California scents, Little trees.

Екипът на Детайлинг България ще продължи да допълва широката си гама от световно известни марки и качествени детайлинг продукти и в бъдеще.

Предимството на сайт като нашия, е лесната достъпност и възможността за поръчки, не само в гр.София, но и до всяка точка на България. Доставката на стоките се извършва чрез куриерски фирми.