DETAILING BULGARIA

За нас

Детайлинг България е бързо развиваща се компания, специализирана във вноса и дистрибуцията на премиум автомобилна козметика и висококачествено детайлинг оборудване.

Гъвкавост, бързина, професионализъм и качество на обслужване на клиентите, са ключовите точки в търговската ни политика.

Споделянето на натрупаните знания и практически опит с клиентите, във връзка с техните технологични въпроси и проблеми, ни подтикнаха към развитие в областта на експертни консултации по процесите.

 

Ние Ви предоставяме възможност да закупите детайлинг козметика или оборудване, от което се нуждаете, на най-добрата цена, лесно и бързо, без излишно губене на време и средства. Подбираме нашите доставчици много внимателно, така че да предложим на клиентите най-добрите продукти от цял свят и ги събрахме за Вас на едно място.

Екипът на Детайлинг България ще продължи да допълва широката си гама от световно известни марки и качествени детайлинг продукти и в бъдеще.

Предимството на сайт като нашия, е лесната достъпност и възможността за поръчки, не само в гр.София, но и до всяка точка на България. Доставката на стоките се извършва чрез куриерски фирми.

DETAILING BULGARIA

Светът на детайлинга в малко факти

2017
Основана
20000
Доволни клиенти
51
Предлагани марки
3000
Продукти